over Willemien

Mijn naam is Willemien Berkenbos. Met veel plezier heb ik jaren gewerkt als docent, trainer, coach Nederlands en communicatie voor jongeren en volwassenen. Tijdens mijn master deed ik onderzoek naar veranderprocessen binnen organisaties en teams. Coachen doe ik graag. Het is mooi een ander te zien groeien, antwoorden te laten vinden in zichzelf. Mensen begeleiden in het schrijven is een prachtig proces. Door te schrijven word je je bewust van je eigen ‘kunnen & kennen’.


Het bundelen van opleidingen, kennis en opgedane ervaringen brengt mij tot schrijven & creëren. ‘De Schrijverie’ heb ik in 2018 gecreëerd door te schrijven. Ik geef nu schrijfcursussen en workshops in kleine groepen aan de keukentafel en trainingen aan teams. Als (schrijf)coach mag ik processen faciliteren met de nodige creativiteit.


Graag inspireer ik je door je stil te laten staan bij jezelf en de ander. Het schrijven zorgt telkens voor verrassende inzichten. Het uitwisselen van verhalen leidt tot herkenning en verbinding.

Zo haal je het beste uit jezelf!

 

©2019 by De Schrijverie